Ruoka & Juoma

Takaisin verkkokauppohin

VerkkokauppaKuvaus
Chaya.fi-verkkokauppa tarjoaa teetä maailman eri kolkista kätevästi ja nopeasti kotiin toimitettuna. Chayan valikoimissa on yli 250 eri teelaatua ja hauduketta. Monia teelaatuja voi tilata eri kokoisissa pakkauksissa aina 25 gramman pusseista lähtien,
Crema.fi on Suomen monipuolisin kahvin erikoiskauppa verkossa. Valikoimastamme löytyy yli 100 laatukahvia, italialaisista espressoista pienpaahtimokahveihin, sekä kaikki kahvin ja teen valmistukseen
Decanter.fi on viinitarvikkeiden maahantuoja, tukkumyyjä ja vähittäiskauppias. Tavoitteenaan sillä on edistää viinikulttuuria Suomessa sekä etsiä markkinoiden parhaat tuotteet ja tarjota niitä kilpailukykyisin hinnoin asiakkailleen.
Kokkiman verkkokaupan valikoimista löytyvät lähes kaikki mahdollinen juhlamenun järjestämiseen tai arjen herkkuhetkiin aina ideoista ja resepteistä huipputarvikkeisiin.
Matsmart myy 20-90 prosentin alennuksella tuotteita, jotka muuten usein päätyisivät jätteeksi. Matsmartin tuotteita lähetetään kaikkialle Suomeen, Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
Ruokavaliot.fi on itsenäinen nettiruokakauppa, joka toimittaa tuotteita kaikkialle Suomeen. Kauppa on keskittynyt erikoisruokavalioihin, kuten gluteeniton, vegaaninen, ekologinen, terveellisempi ja kestävä ruokavalio.
SLURP kuljettaa herkulliset, kestävästi tuotetut laatukahvit suoraan paahtimosta kotiovellesi tai
toimistolle.
Teekauppa.fi tuo maailman teet ulottuvillesi. Teekauppa.fi tarjoaa houkuttelevimmat teelaadut - valikoimissa myös luomuteetä.
Yli 30 euron ostoksille ilmainen toimitu.