Vaatteet & Muoti

Takaisin verkkokauppohin

VerkkokauppaKuvaus
8848 Altitude perustettiin 1990 kun ensimmäiselle menestyneelle ruotsalaiselle kiipeilijälle suunniteltiin varusteita hänen matkaansa varten Mount Everestille – maailman korkeimmalle vuorelle, jonka korkeus on 8848 metriä. Siitä lähtien 8848 Altitude on kehittänyt laadukkaita vaatteita laskettelijoille ja muille ulkoharrastuksista kiinnostuneille ympäri maailman.
Biancaneven vaatteet sopivat täydellisesti urheilulliseen elämäntyyliisi. Ne on luotu yhteistyössä fitness-ammattilaisten kanssa, unohtamatta viimeisimpiä muodin suuntauksia, käyttäen vain parhaita mahdollisia materiaaleja.
Brothersilta löytyy kaikkea mitä mies vaatekaapppinsa tarvitsee: hyvin istuvia pukuja, takkeja, asusteita, alusvaatteita – ja kaikkea siltä väliltä.
Bubbleroom.fi on yksi pohjoismaiden johtavista online-kaupoista. Bubbleroomin valikoima koostuu muodikkaista vaatteista, kengistä, asusteista sekä kauneustuotteista naisille ja miehille. Sivustolla on yli 350 tuotemerkkiä ja sivustolle saapuu uutuuksia päivittäin.
Cellbes on yksi pohjoismaiden johtavista postimyyntiyrityksistä, joka kuuluu Ruotsin johtavaan etäkauppakonserniin nimeltä Consortio Fashion Group AB. Ruotsalaisomistuksessa olevan konsernin liikevaihto on noin 1,1 miljardia kruunua. Konserni työllistää tällä hetkellä noin 300 henkilöä.
Disturb.fi avattiin maaliskuussa 2011. Valikoima keskittyi aluksi valtavirrasta erottuviin tuotteisiin ja harvinaisiin, jopa yksinoikeudella myytäviin tuotemerkkeihin. Matkan varrella valikoima on laajentunut myös enemmän valtavirtaa edustavaan tuotevalikoimaan.
Junkyard.com sai alkunsa pienenä skeittimyymälänä vuonna 2002 ja on vuosien varrella kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi ja parhaaksi urbaani- ja katumuodin nettimyymäläksi. Junkyard tarjoaa yksityisoikeudella SWEET SKTBS, JUNKYARD XX-XY ja SWEET DENIM -brändien lisäksi muita vaatemerkkejä.
Kotimainen yritys Kekäle tarjoaa pukeutumisen iloa, vaatteissa viihtymistä ja osaavaa asiakaspalvelua. Kekäle haluaa tarjota asiakkailleen tyyliä ja laatua joka kestää käyttöä ja täten aikaa.
Kipkop.fi on naisten kenkien ja laukkujen verkkokauppa. Kipkop.fi:n valikoima inspiroi korostamaan naisellista pukeutumista näyttävillä saappailla, korkokengillä sekä laukuilla.
Korumaa.fi on suomalainen 2009 perustettu kaiverrustuotteisiin erikoistunut yritys.
Korumaa.fi:n erikoisosaamista ovat avaimenperät ja korut valokuvakaiverruksella.
Lindex on yksi Euroopan johtavista muotiketjuista. Lindexillä on noin 480 myymälää 18 markkinalla. Sen liikeidea on tarjota inspiroivaa ja hintansa arvoista muotia muotitietoiselle naiselle. Valikoimaan kuuluu useita eri kokonaisuuksia naisten alusvaatteita, naistenvaatteita, lastenvaatteita ja kosmetiikkaa.
Lumingerie on isoihin kuppikokoihin keskittynyt suomalainen verkkokauppa, josta löydät ihania rintaliivejä, alusvaatteita, paitoja ja puseroita kurvikkaille isorintaisille naisille.
MerittaBra.fi myy naisten alusvaatteita, uima-asuja, bodyja, sukkia, stay-up -sukkia, legginsejä sekä asusteita ja tarvikkeita. Verkkokaupassa on kätevä kokolaskuri, jolla asiakas löytää kätevästi oman kokonsa ja soveltuvat tuotteet. MerittaBra myy korkealuokkaisia kansainvälisiä tuotemerkkejä, kuten Chantelle, Wolford, Panos Emporio, Marie Jo, Damella, PrimaDonna jne.
Mymuse.fi tarjoaa ylellisiä korkealaatuisia alusasuja naisille. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. rintaliivit (koot A-J), alushousut, sukkanauhat, sukat, korsetit, babydollit ja yöasut.
Tuhansia edullisia tuotteita jotka on suunnattu nimenomaan netissä surfaaville naisille ja äideille.
Myös Plus ja suuret koot.
Kengissä kaikki värit ja koot 35-44.
Ninja.fi:stä löytyy koruja, asusteita ja kampaustarvikkeita laidasta laitaan ja aina järkevään hintaan. Ninja.fi:n chatista saa vinkit ja neuvot asusteiden valitsemiseen ja kampauksien tekoon samaan tapaan kuin myymälöistä. Valikoima kattaa laajasti myös kaikki miesten asusteet ja korut.
Laajasta Samaskorun kasvavasta valikoimasta löydät kaulakorut, korvakorut, rannekorut, sormukset, miesten korut, eläinkoruja unohtamatta, sekä paljon muuta!
Savanni.com:ista löytyy laaja valikoima tämän hetken muodikkaimpia koruja. Edustettuina on useita nuorten suosimia merkkejä, mm. BICO Australia, Culture Vulture, Punky Pins ja Alchemy. Lisäksi valikoimissa on lävistyskoruja, nahka-, puu- ja metallikoruja sekä asusteita kuten huiveja. Suuri osa koruista on unisex-tyyppisiä, eli sekä naisille, että miehille löytyy runsaasti valinnanvaraa.
Stayhard on miesten oma muotikauppa netissä. Stayhardin valikoimassa on muotia yli 170:ltä tutulta ja nousevalta tuotemerkiltä.
STYLEPIT on osa Smartguy Group- yritystä, joka perustettiin vuonna 2000 ja on tänäpäivänä yksi Euroopan suurimmista muodin verkkokaupoista.
Tailor Storella on verkko- ja sovelluspalvelu, joka tarjoaa asiakkaillemme räätälöityjä, mittojen mukaan ommeltuja vaatteita.
Timarco tarjoaa suuren valikoiman merkkialusvaatteita ja urheiluvaatteita verkossa. Valikoimaan kuuluu laaja tarjonta urheilu- ja alusvaatteita, kenkiä, vaatteita ja sukkia. Valikoimiin kuuluu mm. seuraavia merkkejä:
Triwa perustettiin vuonna 2007 neljän kelloista kiinnostuneen ystävän toimesta. He halusivat tuoda jotain uutta kellomarkkinoille, jonka he kokivat liian perinteikkääksi. Perustaessaan tavaramerkin TRIWA (Transforming the Industry of Watches), he aloittivat kellojen vallankumouksen yhdistämällä klassisia siluetteja skandinaaviseen yksinkertaisuuteen.
Weecos kokoaa saman katon alle yli 120 merkin verkkokaupan ja yli 2600 tuotetta. Valikoimasta löytyy runsaasti koruja, laukkuja, muotia, lastenvaatteita ja kodin sisustustuotteita.
YOEK.com myy muodikkaita vaatteita erityisesti pluskokoisille naisille. YOEKin vaatteilla isokokoisetkin naiset pystyvät pukeutumaan muodikkaasti ja kauniisti: vaatteet ovat naisellisia eivätkä kätke muotoja vaan korostavat niitä oikealla tavalla.
Yoins perustettiin vuonna 2014, päämääränään antaa nuorille mahdollisuus ilmaista itseään korkealaatuisen muodin kautta kohtuulliseen hintaan.